miércoles, 26 de enero de 2011

Samarreta de la penya pericos de Sant Sadurni D'anoia





Ya esta disponible la samarreta de la penya pericos de Sant Sadurni D'anoia

Talles: S - M - L - XXL

Preu Socis 8 €
Preu no socis: 10€

Les podeu trobar al Bar la Rambla en els dies de partit

domingo, 23 de enero de 2011

Getafe 1 - RCD Espanyol 3








Grandissimo ambiente en la Peña pericos de Sant sadurni D'Anoia, en el encuentro que enfrentavan el Getafe vs RCD Español

Un muy mal inicio de partido con un gol encajado en el minuto 13 por el jugador del Getafe Miku, una primera parte bastante mala por parte de nuestro equipo, por suerte en la segunda parte el equipo se metio mas en el partido i en el minuto 54, Sergio se llevó la pelota entre dos defensores y la dejó para que Luis, casi sin ángulo superara a Ustari. el segundo en el minuto 59, Luis García repitió la falta de Sevilla y se la dejó en bandeja a Callejón para que éste, de nuevo, volviera a marcar y adelantara a los blanquiazules. Y en el minuto 64 llego el tercero después de una magnífica contra que culminó con un pase medido de Callejón para Sergio García.

Segundo partido consecutivo ganado fuera de casa, segunda victoria en la peña de pericos de Sant Sadurni D'Anoia y las que quedan!!!

________________________________________


Grandíssim ambient a la penya pericos de Sant Sadurní d'Anoia, en la trobada que enfrentavan el Getafe vs RCD Espanyol.

Un molt mal inici de partit amb un gol encaixat en el minut 13 pel jugador del Getafe Miku, una primera part bastant dolenta per part del nostre equip, per sort a la segona part l'equip es va ficar més en el partit i al minut 54, Sergio es va endur la pilota entre dos defensors i la va deixar perquè Luis, gairebé sense angle superés Ustari. el segon en el minut 59, Luis García va repetir la manca de Sevilla i la va deixar a Callejón perquè aquest, de nou, tornés a marcar i avancés als blanc i blaus. I en el minut 64 arribar el tercer després d'una magnífica contra que va culminar amb una passada mesurada de Callejón per a Sergio García.

Segon partit consecutiu guanyat fora de casa, segona victòria en la penya de pericos de Sant Sadurní d'Anoia i les que queden!!!



martes, 18 de enero de 2011

GETAFE VS RCD ESPANYOL a le Peña Perica de Sant Sadurni d'Anoia




Segunda semana consecutiva con futbol en la peña pericos de Sant Sadurni D'anoia, esta vez se medira nuestro RCD Espanyol ante el Getafe en el Colisseo Alfonso Perez.

El partidos se podra ver como viene siendo habitual  en el Bar la Rambla el domingo a las 17:00 H.

Os esperamos a todos!!!!


___________________________________________________________

Segona setmana consecutiva amb futbol a la penya pericos de Sant Sadurní d'Anoia, aquesta vegada s'ha de mesurar el nostre RCD Espanyol davant el Getafe al Colisseo Alfonso Perez.

El partits es podrà veure com és habitual al Bar la Rambla el diumenge a les 17:00 H.

Us esperem a tots!!!!






Video del partit de l'any passat on alguns membres de la Penya perica de Sant Sadurni D'anoia, van estar presents en el estadio Coliseo Alfonso Perez, animant al RCD Espanyol.



miércoles, 12 de enero de 2011

Sevilla Vs RCD Espanyol a la peña perica de Sant Sadurni d'Anoia




Este sabado vuelve el futbol en la peña pericos de Sant Sadurni D'anoia, esta vez con un gran partido en el que se mediran el Sevilla F.C - RCD Espanyol.

El partidos se podra ver como viene siendo habitual  en el Bar la Rambla a las 22:00 H

Os esperamos a todos!!!!

________________________________________________________

Aquest dissabte torna el futbol a la penya pericos de Sant Sadurní d'Anoia, aquesta vegada amb una gran trobada en què es midaran el Sevilla FC - RCD Espanyol.

El partits es podrà veure com és habitual al Bar la Rambla a les 22:00 H

Us esperem a tots!!!!



Video del RCD Espanyol 2 - Sevilla 0 (ultim partit jugat al estadi de Cornella - el Part


lunes, 10 de enero de 2011

Bus per al RCD Espanyol vs Real Madrid



Se quiere hacer un autocar para el partido del RCD Espanyol vs Real Madrid del dia 12 o 13, aun por confirmar.

Para montar el autocar se necesitaria unas 35 personas apuntadas. El autocar saldria 2 horas antes del partido desde l'arseni i la Plaça del Pont Roma.

Precios .    - Socios : 8€                                  - No Socios : 11€ .
                 - Menores de 12 socios : 6€ .          - Menores no socios : 9€ .


Para mas informacion o apuntarse: 64 64 68 650 o en el proximo partido en el bar la rambla .

____________________________________________________________

Es vol fer un autocar per al partit del RCD Espanyol vs Real Madrid del dia 12 o 13, encara per confirmar.

Per muntar l'autocar es necessitaria unes 35 persones apuntades. L'autocar sortiria 2 hores abans del partit des de l'Arseni i la Plaça del Pont Roma.

Preus. - Socis: 8 €                                                  - No Socis: 11 €.
          - Menors de 12 socis: 6 €.                             - Menors no socis: 9 €.


Per mes informació o apuntarse: 64 64 68650 o en el proper partit al bar la rambla.

viernes, 7 de enero de 2011

Carta als reis per Alfred Puig

Vull fer-vos partícips dels meus humils desitjos cap a tots vosaltres en la meva carta als Reis d’Orient. Espero em permeteu prendre aquesta llicència per tal de que tota la gent que ens té en tanta estima, s’adoni que encara ens podria tenir-ne més.

Queridos Reyes Magos,
Tot i no haver-me portat del tot bé, tinc algunes peticions per fer-vos que espero pugueu atendre. Són unes demandes que no van directament dirigides a la meva persona però si a unes associacions amb les que em sento plenament identificat i estan envoltades d’una gran incomprensió per part d’un grapat de gent del nostre Club.

M’agradaria demanar el respecte que es mereixen aquestes ambaixades (S.Fidalgo dixit) del RCD Espanyol que en un territori contrari als nostres colors, batallen dia rere dia defensant el nostre equip en les places on s’ubiquen.

M’agradaria demanar respecte per tots els presidents i els membres de les seves juntes que de manera desinteressada treuen hores d’on poden per tirar endavant amb la difícil tasca de mantenir les penyes a primera línia. Tanmateix a tots els penyistes que ajuden amb el seu treball i presència.

M’agradaria demanar respecte per tots els actes gastronòmics organitzats per les penyes tal com mongetades, cigronades, sardinades, calçotades, dinars, sopars, berenars, etc… Que són criticades sense cap sentit per persones que l’únic que saben fer és despotricar d’aquests actes sense pensar (deu ser perquè no els hi dona per més el seu cervell) els esforços realitzats per un bon grapat d’espanyolistes i l’important repercussió d’aquests actes a les seves localitats i comarques.

M’agradaria demanar respecte per la infinitat d’actes socials, esportius i de caràcter solidari que amb tant d’entusiasme i èxit porten a terme aquestes persones amb els colors blanc i blaus com a bandera.

M’agradaria demanar respecte per la gentada que cada partit mobilitzen les penyes, canalitzada en autocars que desplacen a milers de socis al nostre estadi.

M’agradaria demanar respecte per les penyes que estant a molts quilòmetres de Cornellà/El Prat, no defalleixen mai i continuen desplaçant-se partit rere partit, faci pluja o fred i sigui quin sigui el resultat i joc del nostre equip.

M’agradaria demanar respecte per tots els socis que tenen el desig i la inquietud de voler formar una nova penya i fer que abans de final d’any puguem ser 200 ambaixades arreu de Catalunya, Espanya i el món.
Finalment, m’agradaria demanar respecte a aquells consellers i empleats del club, que encara no s’han adonat de la veritable dimensió i importància que tenen les penyes en el desenvolupament i creixement del RCD Espanyol de Barcelona i donar les gràcies a tots els consellers i empleats del club que si ens ajuden a fer un Espanyol més gran.

Sembla que demani moltes coses però simplement demano respecte, si això va acompanyat de col·laboració el potencial que tenen les 180 penyes del RCD Espanyol de Barcelona és impressionant.

Atentament,
Un penyista entusiasta

http://www.cronicaperica.com/opinion/estimades-penyes/

lunes, 3 de enero de 2011

Fotos del Valencia vs RCD Espanyol a la peña

A pesar de la derrota por un clamuroso fuera de juego, una hora antes de ese encuentro miembros de la peña perica de Sant sadurni D'anoia decidimos hacer un pica-pica para celebrar la entrada del año entre nosotros.

______________________________________________________

Tot i la derrota per un clamuros fora de joc, una hora abans d'aquesta trobada membres de la penya perica de Sant Sadurní d'Anoia vam decidir fer un pica-pica per celebrar l'entrada de l'any entre nosaltres.