domingo, 27 de febrero de 2011

Sopar d'inaguració de la penya pericos de Sant Sadurni D'anoia







El passado viernes 25 de febrero de 2011 si hizo la cena de inaguracion de la peña pericos de Sant Sadurni D'anoia. En el acto estuvieron presentes, concejal del club, respresentantes del ajuntamiento, miembros de la FCPE, EL david y la Raquel presentadores del HackTrick Espanyol, miembros de la peñas del Baix Penedes y de Vialfranca del Penedes y los socios y simpatizantes de la peña pericos de Sant Sadurni D'anoia.

Desde los miembros de la junta queremos agradezer de todo corazon la asistencia de los alli presentes, sabiendo que sin vuestra presencia no podriamos haver tenido una inaguración soñada por todos.

VIVA EL RCD ESPANYOL i VIVA LOS PERICOS DE SANT SADURNI D'ANOIA!!!

_____________________________________________

El passat divendres 25 de febrer de 2011 es va fer el sopar d'inauguració de la penya pericos de Sant Sadurní d'Anoia. A l'acte van estar presents, regidors del club, respresentants de l'ajuntament, membres de la FCPE, EL david i la Raquel presentadors del HackTrick Espanyol, membres de la penyes del Baix Penedès i de Vilafranca del Penedès i els socis i simpatitzants de la penya pericos de Sant Sadurní d'Anoia.

Des dels membres de la junta volem agrair de tot cor l'assistència dels alla presents, saven que sense la vostra presència no podriem haver tingut una inauguració somiada per tots.

VISCA EL RCD ESPANYOL i VISCA ELS PERICOS DE SANT SADURNI D'ANOIA!!!
















jueves, 17 de febrero de 2011

Passa a l'acció, divendres 25 de febrer a Vilafranca del Penedes




EL PASSAT DIA 7 DE FEBRER EL RCD ESPANYOL SAD HA INICIAT EL PROCÉS D’AMPLIACIÓ DE CAPITAL , AQUEST PROCÉS ESTA OBERT A TOTS ELS ACCIONISTES , SOCIS , SIMPATITZANTS I AFECCIONATS DEL CLUB I FINALITZARÀ EL PROPER DIA 23 DE MARÇ.

PER TAL D’INFORMAR DEGUDAMENT A TOTHOM , EL CLUB ESTA FENT UNA SÈRIE DE REUNIONS INFORMATIVES A TOT EL TERRITORI CATALÀ (VILASSAR ,REUS .......) I EL DIVENDRES 25 DE FEBRER ES FARÀ LA REUNIÓ A VILAFRANCA DEL PENEDÈS , ORGANITZADA PER LA PENYA BLANC I BLAVA DE VILAFRANCA I COMARCA .
AQUEST ACTE TINDRÀ LLOC A LA SALA DEL MUSEU DEL VI (PLAÇA JAUME I Nº5) A LES 20H.

EL PRESIDENT DEL CLUB , DANIEL SÁNCHEZ LLIBRE I DIRECTIUS DEL RCD ESPANYOL EXPLICARAN LES XIFRES D’AQUESTA AMPLIACIÓ DE CAPITAL I EL PROCEDIMENT DE SUBSCRIPCIÓ D’ACCIONS , AIXÍ COM INTENTAR DONAR RESPOSTA ALS DUBTES QUE ES PUGUIN TENIR.

EN AQUEST ACTE , JUNTAMENT AMB LA PENYA DE VILAFRANCA , ESTEM CONVOCATS LES PENYES DE SITGES , VILANOVA , BAIX PENEDÈS , IGUALADA , MASQUEFA , GELIDA I SANT SADURNÍ D’ANOIA .

AQUESTA AMPLIACIÓ DE CAPITAL , ES UNA BONA OPORTUNITAT PER QUE TOTS TINGUEM UNA PETITA PART DEL CLUB QUE ESTIMEM , COL·LABORAR EN QUE EL RCD ESPANYOL SEGUEIXI SENT NOSTRE , PRESERVANT TOTS JUNTS LA SEVA IDENTITAT I IDIOSINCRÀSIA PARTICULAR QUE ENTRE TOTS EM FORJAT DURANT AQUESTS 110 ANYS D’HISTÒRIA .

SOM LA FORÇA D’UN SENTIMENT

martes, 15 de febrero de 2011

Osasuna vs RCD Espanyol, en el Bar la Rambla



Domingo 20 de febrero a las 17h se jugara el partido entre Osasuna y el RCD Espanyol, como ya es habitual lo podremos seguir desde el bar la rambla
__________________________________________


Diumenge 20 de febrer a les 17h es jugara el partit entre l'Osasuna i el RCD Espanyol , com ja es habitual el podrem seguir des de el bar la rambla



jueves, 10 de febrero de 2011

Raquel Mateos i David Balaguer estaran al sopar d'inaguració de la penya pericos de Sant Sadurni D'Anoia



Recordem als socis-es de la penya pericos de sant sadurni d'anoia que el proper 25 de febrer farem el sopar d'inaguració,tindrem la presència dels presentadors del hat trick espanyol,Raquel mateos i David balaguer

____________________________________________

Recordamos a los socios-as de la peña pericos de Sant Sadurní d'Anoia que el próximo 25 de febrero haremos la cena de inauguración, tendremos la presencia de los presentadores del hat trick español, Raquel mateos y David balaguer

miércoles, 2 de febrero de 2011

Almeria vs RCD Espanyol dissabte a les 18:00 H



El partido que jugaran el Almeria vs RCD Espanyol se jugara el dia 5 de febrero a las 18:00H, el partido lo podreis ver como siempre en el Bar la Rambla con todos los miembros de la Peña Pericos de Sant Sadurni D'anoia envuelto de un gran ambiente como ya viene siendo habitual.

Os esperamos a todos!!!


_______________________________________________

El partit que jugaran el Almeria vs RCD Espanyol es jugura el dia 5 de febrer a les 18:00 H, el partit el podreu veure com sempre al Bar la Rambla amb tots els membres de la Penya Pericos de Sant Sadurní d'Anoia envoltat de un gran ambient com ja és habitual.

Us esperem a tots!!!



Video del Almeria 0 - RCD Espanyol 1 (Temporada 09/10)