jueves, 21 de abril de 2011

Sporting de gijon vs RCD Espanyol a la penya pericos de sant sadurni D'anoia





Este domingo a las 24 de abril a las 17:00 h tenemos todos los pericos de Sant sadurni D'anoia una cita en el Bar la Rambla, lugar donde se podra ver el partido del Sporting de gijon vs RCD Espanyol. Partido complicado pero hay que ganar si queremos estar el año que viene en Europa.
Tambien decir que habra representacion de la Penya pericos de Sant Sadurni D'anoia en las gradas del Molinon.

________________________________________

Aquest diumenge a les 24 d'abril a les 17:00 h tenim tots els pericos de Sant Sadurní d'Anoia una cita al Bar la Rambla, lloc on es podrà veure el partit de l'Sporting de Gijon vs RCD Espanyol. Partit complicat però s'ha de guanyar si volem estar l'any que ve a Europa.
També dir que hi haurà representació de la Penya pericos de Sant Sadurní d'Anoia a les grades del Molinón.

Video de la ultima victoria en el Molinon

jueves, 7 de abril de 2011

Tertulia futbolera a Radio Sant Sadurni D'anoia



Aquest divendres 8 d’abril a les 20:00 hores Ràdio Sant Sadurní estrenarà un nou espai esportiu, la Tertúlia Futbolera, un programa que versarà sobre el món del futbol, el Barça, l’Espanyol, el Madrid, i que es celebrarà periòdicament des del Celler Menjador de Ca la Quima.

Des de l’emissora es convida a tothom a assistir a la tertúlia i participar donant la seva opinió i fent comentaris als diferents temes que es tractin. A més, després de cada tertúlia tots aquells que ho desitgin podran quedar-se a sopar al Celler Menjador de Ca la Quima amb un complet menú per tan sols 20 euros. T’hi esperem !

La penya pericos de sant sadurni d'anoia hi serà representada per membres de la junta,però qualsevol soci-a de la penya pot assistir-hi i dir la seva

_________________________________________________

Este viernes 8 de abril a las 20:00 horas Radio Sant Sadurní estrenará un nuevo espacio deportivo, la Tertulia futbolera, un programa que versará sobre el mundo del fútbol, ​​el Barça, el Espanyol, el Madrid, y que se celebrará periódicamente desde el Celler Comedor de Ca la Quima.

Desde la emisora ​​se invita a todos a asistir a la tertulia y participar dando su opinión y haciendo comentarios a los diferentes temas que se traten. Además, después de cada tertulia todos aquellos que lo deseen podrán quedarse a cenar en el Celler Comedor de Ca la Quima con un completo menú por tan sólo 20 euros. Te esperamos!

La peña pericos de Sant Sadurní d'Anoia estará representada por miembros de la junta, pero cualquier socio-a de la peña puede asistir y decir la suya

miércoles, 6 de abril de 2011

RCD Espanyol vs Hercules a la Penya pericos de Sant Sadurni D'anoia



Este domingo a las 17:00 desde el estadio Rico Perez de Alicante se dispuara el Hercules vs RCD Espanyol, partido vital para segui enganchados en el carro de Europa, asi que no te pierdas este gran partido i ven al Bar la Rambla para disfrutarlo con el ambiente de la Peña Pericos de Sant Sadurni D'anoia!!

___________________________________________

Aquest diumenge a les 17:00 des de l'estadi Rico Pérez d'Alacant es disposa el Hercules vs RCD Espanyol, partit vital per a seguirt enganxats al carro d'Europa, així que no et perdis aquest gran partit i vine al Bar la Rambla per gaudir-lo amb l'ambient de la Penya Pericos de Sant Sadurní d'Anoia!!