martes, 31 de mayo de 2011

Pericos de Sant sadurni D'anoia presents en el XXI Aplec de Penyes del RCD Espanyol a Castellar del Vallés









Miembros de la peña pericos de Sant Sadurni D'anoia, assistieron al XXI Aplec de penyes del RCD Espanyol, este acto se realizo en la localidad de Castellar del Vallés.

Desde primera hora cuando cientos de pericos se han reunido en la Plaça Major para disfrutar del desayuno hasta la comida en el Espai Tolrà de Castellar. Antes, los peñistas han disfrutado con los parlamentos de las autoridades y, en especial, con el pregón de Ernest Riveras, periodista de TVE, que ha hecho un alegato en defensa de una Catalunya más plural en el plano deportivo.

Tras los discursos, la comitiva ha disfrutado con el partido de fútbol entre los veteranos del Castellar del Vallès y del Espanyol. Una de las grandes sorpresas del encuentro ha sido la presencia del entrenador del primer equipo, Mauricio Pochettino. Los veteranos blanquiazules obtuvieron la victoria al derrotar a los locales por un claro 0-4. Manel, con un hat-trick, y Raúl Verdú fueron los autores de los goles.

Para concluir el día, la comida en el Espai Tolrà. Alrededor de 800 pericos se han dado cita para degustar de un suculento menú.


_______________________________________

Membres de la penya pericos de Sant Sadurní d'Anoia,van assistir al XXI Aplec de penyes del RCD Espanyol, aquest acte es va realitzar a la localitat de Castellar del Vallès.

Des de primera hora quan centenars de periquitos s'han reunit a la plaça Major per gaudir de l'esmorzar fins al dinar a l'Espai Tolrà de Castellar. Abans, els penyistes han gaudit amb els parlaments de les autoritats i, especialment, amb el pregó d'Ernest Riveras, periodista de TVE, que ha fet un legat en defensa d'una Catalunya més plural en el pla esportiu
Després dels discursos, la comitiva ha gaudit amb el partit de futbol entre els veterans del Castellar del Vallès i de l'Espanyol. Una de les grans sorpreses de la trobada ha estat la presència de l'entrenador del primer equip, Mauricio Pochettino. Els veterans blanc i blaus van obtenir la victòria en derrotar als locals per un clar 0-4. Manel, amb un hat-trick, i Raúl Verdú van ser els autors dels gols.

Per concloure el dia, el menjar a l'Espai Tolrà. Al voltant de 800 periquitos s'han donat cita per degustar d'un suculent menú.

El adéu de Javi Chica


Chica, que no va poder acomiadar-se de l'afició en el darrer partit de Lliga perquè el seu futur estava encara pendent de la decisió de l´Àrea Esportiva, ho ha fet avui llegint una emotiva carta en la qual ha repassat el seu pas per l'entitat, i on ha tingut paraules de record i reconeixement a totes les persones que han estat importants al llarg d´aquest anys al club: "Avui m´acomiado de l´Espanyol, club al qual vaig arribar a l'Espanyol als 10 anys i aquí he crescut com a futbolista però sobre tot com a persona en aquests 15 anys. És difícil expressar la meva gratitud a tanta gent que m'ha ajudat, als tècnics, a la directiva, al president, als empleats, als fisios, a la premsa, que mai heu anteposat la notícia a la persona, i sobre tot als companys i a l´afició, que sempre han estat al meu costat. Me'n recordo d'Albert Villarroya i Josep Manel Casanova, que són les persones que em van portar a aquest club, passant per Valverde, que em va fer debutar a Primera, i acabant per Pochettino, l'últim entrenador".

viernes, 27 de mayo de 2011

El adeu de Davi Garcia despres de 15 anys al club



Aquest migdia, en una cita que estava inicialment programada per ahir, però que es va posposar per problemes d´agenda de Daniel Sánchez Llibre, que ha volgut estar al costat del manresà en aquesta cita, David s´ha acomiadat de tot l´espanyolisme en un acte emocionant on no han faltat les llàgrimes d´un home que sent com a propi aquest club: "Estic molt content per com han transcorregut tots aquests anys. És un orgull haver estat en aquesta entitat. La meva trajectòria crec que ha estat bona. Espero que es reconegui el meu pas pel club i estic orgullós d'haver entrat a la història de l'Espanyol. Mai m'hagués imaginat tenir aquesta trajectòria: arribar al primer equip, ser capità, guanyar títols... He aconseguit tots els somnis que m'havia proposat. Marxo com a jugador, però sempre seré un aficionat més i intentaré ajudar al màxim en els èxits de l´Espanyol. És un moment molt dur per mi i la meva familia, que sempre m´ha donat suport, en els moments bons i els dolents i també estarà amb mi en el futur".



miércoles, 25 de mayo de 2011

Juan Albin nou jugador del RCD Espanyol



La Sala de Premsa de l'Estadi RCDE ha estat avui escenari de la presentació de Juan Albín com a nou jugador blanc-i-blau. El mitjapunta uruguaià, que ha signat fins el 2016, ha assegurat que el seu objectiu és convertir-se en una peça important en els esquemes de Pochettino, ¡ ha desvetllat que es va decantar per l'oferta de l´Espanyol perquè al seu parer és un club que està treballant en la línia correcta i que pot aspirar alt: "Fitxo per l'Espanyol per ajudar en tot el possible. Em sembla que és un club que està fent bé les coses i l'objectiu és aspirar al màxim. És un equip que està creixent; s´ha fet un gran esforç per tal què vingués, em van fer una bona oferta i tenen un camp molt bonic i amb una gran afició".


martes, 24 de mayo de 2011

Ivan de la Peña, Gracias por todo!!



Asi se vivio la despedida de Ivan de la Peña:

En el minuto 68 cuando De la Peña salió a calentar. Estuvo 12 minutos en la banda antes de entrar en el campo en sustitución de Joan Verdú. Entonces toda la grada del Estadio RCDE se puso en pie para ovacionar al ‘9’ blanquiazul, al capitán.

Luis García le cedió el brazalete mientras la Curva desplegaba la primera de las pancartas relacionadas con el jugador. ‘Glòria al 9 del RCDE’ se podía leer. Poco después otro mensaje surgía desde el fondo del Estadio: ‘Futbolista, mago y perico’. En los 13 minutos, De la Peña buscó el pase mágico, la asistencia de gol como siempre ha hecho. No la encontró, pero faltó poco.

Cuando Undiano Mallenco hizo sonar su silbato, la grada estalló en aplausos. Todos los integrantes de la plantilla y del cuerpo técnico salieron con una camiseta dándole las gracias por haber jugado con él: “Nosotros sí que hemos disfrutado como enanos (CONTIGO)”. Los futbolistas del Sevilla también quisieron despedirse de Iván, que no pudo reprimir las lágrimas. ‘Diremos que te vimos jugar’ rezaba la tercera pancarta de La Curva. Iván Alonso le subió a caballito antes de que el genial centrocampista, acompañado por sus dos hijos, diera una vuelta de honor mientras se exhibía un vídeo con algunos de sus mejores momentos.






domingo, 15 de mayo de 2011

FESTA FINAL DE TEMPORADA 2010 – 2011 FÚTBOL I GASTRONOMIA 12 DE JUNY 2011

S’ACABA LA TEMPORADA DE FÚTBOL I AMB ELLA LA PRIMERA TEMPORADA DE LA PENYA PERICOS DE SANT SADURNÍ D’ANOIA , HAN ESTAT UNS MESOS INTENSOS , I PER QUE TOTS ELS SOCIS-ES I SIMPATITZANTS DE LA PENYA HO CELEBREM JUNTS , ENS EM PROPOSAT UNIR LA PASSIÓ PER EL FÚTBOL , EN PARTICULAR PEL RCD ESPANYOL I LA GASTRONOMIA DE LA NOSTRA TERRA, PER FER UN DIUMENGE FESTIU .

EM LLOGAT EL CAMP DE FÚTBOL DE SANT SADURNÍ D’ANOIA DE 11,30H A 13H , ON TOT-ES PODREM JUGAR A FÚTBOL , LLUIR ELS COLORS BLANCS I BLAUS I IMITAR ELS NOSTRES ÍDOLS AL TERRENY DE JOC , L’EDAT MÍNIMA ÉS 1 MES I LA MÀXIMA ELS 150 ANYS , AIXÍ QUE JA HO SABEU , HOMES , DONES , NENS , NENES , AVIS I AVIES , US ESPEREM .

ES CLAR , DESPRÉS DE FER ESPORT S’HA DE MENJAR , EM DE RECUPERAR FORCES , PER AIXÒ VOLEM PROPOSA ‘HO - VOS ANAR AL RESTAURANT LA MASIA , CAVES CANALS I DOMINGO , A LES 14H PER FER UN DINAR DE GERMANOR , EL MENÚ CONSTA DE AMANIDA , ESCALIVADA , PA TORRAT , CARN A LA BRASA , BOTIFARRA , CONILL , PATATES FREGIDES , MONGETES I CARXOFES , A MÉS DE CAVA , COM NO PODIA SER D’UN ALTRE MANERA , POSTRES I CAFÈ , I UN MENÚ INFANTIL AMB PA TORRAT , BOTIFARRA , CARN , PATATES , AIGUA ,REFRESC I POSTRES

PER ACABAR TENIM ALGUNA SORPRESA PREPARADA PER ALS ASSISTENTS AL DINAR


PREU MENÚ PER SOCIS DE LA PENYA 20 EUROS
PREU MENÚ PER NO-SOCIS DE LA PENYA 22 EUROS
PREU MENÚ INFANTIL 11 EUROS

TOTHOM QUI ES VULGUI APUNTAR AL DINAR QUE TRUQUI AL 639472300, ENVIANT UN E-MAIL A pericosdesantsa@hotmail.com  O BE QUE ES DIRIGIEIXI A QUALSEVOL MEMBRE DE LA JUNTA.

viernes, 13 de mayo de 2011

Real Zaragoza vs RCD Espanyol al Bar la rambla




Este domingo a las 21:00H se disputara desde la Romareda el Real Zaragoza vs RCD Espanyol, para todos los aficionados i miembros de la Peña Pericos Sant Sadurni D'anoia podran ver este partido desde el Bar la Rambla.

__________________________________

Aquest diumenge a les 21:00 H es disputarà des de la Romareda el Reial Saragossa vs RCD Espanyol, per a tots els aficionats i membres de la Penya Pericos Sant Sadurní d'Anoia podran veure aquest partit des del Bar la Rambla.

miércoles, 4 de mayo de 2011

El derby catalá a la Penya pericos Sant sadurni D'anoia




Es el penultim partit de l'equip fora de casa,i una bona oportunitat per a tots els simpatitzants i socis de la penya d'anar al bar la rambla i gaudir del nostre equip, juntament amb una bona colla de pericos que anem habitualment a veure els partits allà.
Vine i disfruta del RCD Espanyol

Em motiu del partit amb el Bar$a el bar obrirà una hora abans de l'inici , desde la penya volem convidar a tots els socis-es de la penya i simpatitzants a assistir-hi i portar samarretas blanc i blavas.
Hi haurà cava per tothom

__________________________________________

Es el penúltimo partido del equipo fuera de casa, y una buena oportunidad para todos los simpatizantes y socios de la peña de ir al bar la rambla y disfrutar de nuestro equipo, junto con un buen grupo de pericos que vamos habitualmente en ver los partidos allí. Ven y disfruta del RCD Espanyol

Con motivo del partido con el Bar$a el bar abrirá una hora antes del inicio, desde la peña queremos invitar a todos los socios-as de la peña y simpatizantes a asistir y llevar camisetas blanco y azules. Habrá cava para todos