viernes, 8 de julio de 2011

El 27 de juliol, el Ciutat de Barcelona


El proper dimecres 27 de juliol tindrà lloc la XXXVII edició del Torneig Ciutat de Barcelona - XV Memorial Fernando Lara, organitzat pel RCD Espanyol i Mediapro. El rival d'aquesta edició serà el Boca Juniors que, amb 18 títols internacionals, 23 professionals, 7 amateur i 3 copes i títols oficials, s'ha convertit en un dels equips més emblemàtics del futbol, no només a Argentina sinó a nivell internacional també.
El partit començarà a les 21.30h, encara que una mica abans, a les 20.30h, tindrà lloc la presentació del primer equip perico i altres actes que completarà la festa d'aquest torneig.
El soci, amb el carnet de la temporada 2011-2012 renovat, tindrà l'entrada gratuïta. El públic en general podrà adquirir les entrades a partir de la propera setmana a través dels canals de venda habituals, inclòs el ticketing on-line del web del club. Recordem als nostres socis que tothom qui no pugui assistir al partit, pot alliberar el seu seient a través del ‘Seient Obert' (www.rcdespanyol.com/abonados)
Finalment, informem que Televisió de Catalunya retransmetrà en directe tant el partit com els actes previs al mateix en el seu canal d'esports Esport 3 i la segona part del matx TV3.

No hay comentarios:

Publicar un comentario