viernes, 8 de julio de 2011

Presentades les samarretes oficials del RCD Espanyol de la temporada 11/12



Fabricada amb tecnologia Li-Ning 2.0, la samarreta del RCDE per a la temporada 2011-2012 combina diferents qualitats de teixits que ajuden a optimitzar la transpiració:

- La part frontal incorpora la tecnologia ATDry, un teixit desenvolupat tecnològicament a partir de micro-fibres que filtren la transpiració cap a l'exterior lluny del cos i que doten al futbolista de màxima comoditat.

- L'esquena està fabricada amb Micromesh ATCool que facilita la transpiració i millora el microclima de l'usuari ajudant a millorar el rendiment en general.

- Les samarretes també incorporen protecció anti-bacteriana que intensifica la higiene dels esportistes i forma part del nou concepte de teles funcionals.

A més, les samarretes per a la temporada 2011-2012 incorporen diversos detalls que atorguen a la peça de roba identitat:
- El tapacostures inclou la llegenda de "la força d'un sentiment"

- A la part superior de l'esquena es pot veure la Creu de Sant Jordi, element que ve acompanyant l'equip des de fa ja molts anys

- Els laterals de la samarreta incorporen la imatge del perico, símbol associat històricament al RCDE, i un gofrado amb la tecnologia utilitzada en el desenvolupament de la samarreta.


No hay comentarios:

Publicar un comentario