martes, 31 de mayo de 2011

Pericos de Sant sadurni D'anoia presents en el XXI Aplec de Penyes del RCD Espanyol a Castellar del Vallés









Miembros de la peña pericos de Sant Sadurni D'anoia, assistieron al XXI Aplec de penyes del RCD Espanyol, este acto se realizo en la localidad de Castellar del Vallés.

Desde primera hora cuando cientos de pericos se han reunido en la Plaça Major para disfrutar del desayuno hasta la comida en el Espai Tolrà de Castellar. Antes, los peñistas han disfrutado con los parlamentos de las autoridades y, en especial, con el pregón de Ernest Riveras, periodista de TVE, que ha hecho un alegato en defensa de una Catalunya más plural en el plano deportivo.

Tras los discursos, la comitiva ha disfrutado con el partido de fútbol entre los veteranos del Castellar del Vallès y del Espanyol. Una de las grandes sorpresas del encuentro ha sido la presencia del entrenador del primer equipo, Mauricio Pochettino. Los veteranos blanquiazules obtuvieron la victoria al derrotar a los locales por un claro 0-4. Manel, con un hat-trick, y Raúl Verdú fueron los autores de los goles.

Para concluir el día, la comida en el Espai Tolrà. Alrededor de 800 pericos se han dado cita para degustar de un suculento menú.


_______________________________________

Membres de la penya pericos de Sant Sadurní d'Anoia,van assistir al XXI Aplec de penyes del RCD Espanyol, aquest acte es va realitzar a la localitat de Castellar del Vallès.

Des de primera hora quan centenars de periquitos s'han reunit a la plaça Major per gaudir de l'esmorzar fins al dinar a l'Espai Tolrà de Castellar. Abans, els penyistes han gaudit amb els parlaments de les autoritats i, especialment, amb el pregó d'Ernest Riveras, periodista de TVE, que ha fet un legat en defensa d'una Catalunya més plural en el pla esportiu
Després dels discursos, la comitiva ha gaudit amb el partit de futbol entre els veterans del Castellar del Vallès i de l'Espanyol. Una de les grans sorpreses de la trobada ha estat la presència de l'entrenador del primer equip, Mauricio Pochettino. Els veterans blanc i blaus van obtenir la victòria en derrotar als locals per un clar 0-4. Manel, amb un hat-trick, i Raúl Verdú van ser els autors dels gols.

Per concloure el dia, el menjar a l'Espai Tolrà. Al voltant de 800 periquitos s'han donat cita per degustar d'un suculent menú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario